Nyhetsbrev
Kampanjvaror

M Picaut

M Picuat är ett av Hildurs populäraste märken. Produkterna är framtagna av Mette Picaut som väljer sina naturliga och ekologiska ingredienser med stor omsorg. Resultatet blir fantastiskt. Till exempel så är Precious Oil ett anti-age serum som ger näring och en silkeslen hud. M Picaut Skin Perfect Moisturiser ger fukt dag och/eller natt och är rik på närande havtornsfröolja, oliv-och aprikosolja från certifierade ekologiska odlingar.

M Picaut Anti Age-serie med havtorn-peptider samlar det bästa från olika världar. Dels det senaste inom forskningen om hur huden kan föryngras och dels med naturliga, rena ingredienser odlade med omtanke om vår jord.

Huden tar upp mer än hälften av det som smörjs på den. Mette Picauts serie, med 95-99 procent ekologiska ingredienser, stöder och stärker hudens naturliga funktioner. Kollagenhalten i huden ökas tack vare peptider i en ovanligt hög dos (3 procent) vilket gör att serien samverkar till att ge en fastare hy med färre linjer och rynkor redan efter två månaders användning. Produkterna från M Picaut är skräddarsydda för att hjälpa hudens egen funktion.

Om du föredrar vegansk hudvård så har nästan alla M Picauts produkter, förutom två, helt veganskt innehåll. Calming Cocoon Cream innehåller bivax och Hydra Miracle Serum har ett ”glucosaminkomplex” där en av ingredienserna är utvunnet ur ett protein som härstammar från räkskal. M Picaut testar inte heller sina produkter på djur och tar aktivt avstånd från företag och länder som sysslar med detta.

Grattis till M Picaut som tog hem fem priser på brittiska Beauty Shortlist Awards 2018:
”Bästa nattmask”: Askungemasken Hydra Lagoon Overnight Mask, som bland annat innehåller halvädelstenen malakit.
”Bästa kroppsolja”: Goodness Glow All Over Body Oil med havtorn och nyponros.
”Bästa duschgel”: Happy Sparkling Body Wash med aloe vera och citronmyrten.
”Editors Choice”: Ansiktskrämen Skin Detox Moisturiser.
”Bästa skandinaviska hudvårdsmärke 2018": Hela hudvårdsserien från M Picaut!