Nyhetsbrev
Kampanjvaror

Fluf

Fluf designar snygga lunchbagar och förvaringskorgar i ekologisk bomull. Fluf handlar om att tillverka hållbara produkter som kan ersätta engångsprodukter och skapa en renare värld för kommande generationer. Flufs lunchbagar är perfekta för att packa ner barnens fika i och förvaringskorgarna kan du även använda som shopping- eller strandväska. 

Flufs produkter är tillverkade av 100% certifierad ekologisk bomull. Bomullen är certifierat för att möta Global Organic Textile Standard (GOTS). Tyget är screentryckt med skonsamma färgämnen som oberoende testas för att vara fria från azofärgämnen, tungmetaller och formaldehyd. Fodret som används är en vattenbeständig polyester. Produkterna testas regelbundet för säkerhet och kvalitet för att vara fria från BPA, ftalater och bly.

Fluf produkter är designade i Toronto, Kanada och tillverkas samvetsgrant i Kina. Flufs kinesiska tillverkningspartner har förbundit sig till en arbetsmiljö som är hälsosamma och säkra. Anställda betalas rättvisa löner, sjukförsäkring , mm. Den certifierade ekologiska bomullen kommer från Kina eller Turkiet.