Nyhetsbrev
Kampanjvaror

Om boetti.se

Boettis webbutik hittar du ”grönt i alla färger och former”. Vi vänder oss till dig som tycker det är viktigt med en hållbar konsumtion men som inte vill tumma på stil och kvalitet. Boetti vill slå ett slag för den ekologiskt odlade bomullen och för ”slowshopping”. Du hittar ett brett utbud av ekologiska kläder i mindre miljöbelastande material som ekologisk bomull, lin, bambu samt hemtextil i klassisk design av ekologiskt odlad bomull eller linnetyg. Vi har även ekologisk och naturlig hudvård samt goda ekologiska teer. Flera av våra produkter är även Fairtradecertifierade.

Boetti's affärsidé
Företaget Hildur vill underlätta för den medvetna konsumenten att hitta produkter framtagna med ett estetiskt, ekologiskt, ekonomiskt och etiskt tänkande genom hela produktionsledet.

Boetti's grundkoncept
-Information om produktens ursprung och innehåll – du som handlar skall i möjligaste mån kunna se innehållet i produkten, vart råvarorna produceras och var tillverkningen sker.
-Ekologiskt – odling av råvaror utan gifter och bekämpningsmedel samt färgning och beredning utan skadliga kemikalier.
-Rättvisetänkande i produktionen – inget barnarbete, bra arbetstider, säker arbetssituation, värdiga löner, rätt till sjukvård och skolgång, mm.
-Närproducerat och närdesignat - när det är möjligt och lämpligt.
-Slowshopping – köp det du verkligen vill ha och det som du mår bra av och blir glad av. Hellre färre saker som du gillar och använder ofta och länge än ”slit och släng konsumtion”.

Den ekologiska näthandeln boetti.se öppnades i maj 2007

Välkommen till Boetti AB!

Hildurs Handel AB unä Boetti AB
Org. nr:  556722-6518

Boetti's bankgiro 5868-5629

 

 

 

 

Hildurs nätbutik hittar du ”grönt i alla färger och former”. Vi vänder oss till dig som tycker det är viktigt med en hållbar konsumtion men som inte vill tumma på stil och kvalitet.
Hildur vill slå ett slag för den ekologiskt odlade bomullen och för ”slowshopping”. Du hittar ett brett utbud av svenskdesignade ekologiska kläder i mindre miljöbelastande material som ekologisk bomull och bambu, hemtextil i klassisk design av ekologiskt odlad bomull. Vi har även ekologisk hudvård, goda ekologiska teer och choklad.

Hildurs affärsidé
Företaget Hildur vill underlätta för den medvetna konsumenten att hitta produkter framtagna med ett estetiskt, ekologiskt, ekonomiskt och etiskt tänkande genom hela produktionsledet.

Hildurs grundkoncept
Information om produktens ursprung och innehåll – du som handlar skall i möjligaste mån kunna se innehållet i produkten, vart råvarorna produceras och var tillverkningen sker.
Ekologiskt – odling av råvaror utan gifter och bekämpningsmedel samt färgning och beredning utan skadliga kemikalier.
Rättvisetänkande i produktionen – inget barnarbete, bra arbetstider, säker arbetssituation, värdiga löner, rätt till sjukvård och skolgång, mm.
Närproducerat och närdesignat - när det är möjligt och lämpligt.
Slowshopping – köp det du verkligen vill ha och det som du mår bra av och blir glad av. Hellre färre saker som du gillar och använder ofta och länge än ”slit och släng konsumtion”.Hildur har fornnordiskt ursprung och är sprunget från hildr vilket betyder strid. Hildur har namnsdag 18 januari.
Den ekologiska näthandeln hildur.se öppnades i maj 2007

 

 

Hildurs Handel är en del av Gillholm & Gillholm AB
Org. nr: 556722-6518

Postadress:
Hildurs Handel
Box 11
427 21 BILLDAL